Club Kraak presents: Plaza Extravaganza

Bijna drie jaar lang hebben we vastgezeten aan drama, eenzaamheid en ziekte, gedaan ermee! We zijn weer vrij! En daarom gaan we hard!

Op vrijdag 20 mei 2022 kraken wij CC Vredeberg in Lier! Daar bouwen we vanaf 20u een glamoureuze club! PLAZA EXTRAVAGANZA is geboren! Na tijden van somberheid en neerslachtig zijn, gaan wij volop voor het over the top extraverte! We dagen jullie uit om volop te gaan voor het leven en niet te schrikken van zogenaamde taboos.

Met een Line-up om U tegen te zeggen: Silent Disco met maar liefst drie kanalen! We verwelkomen Dj Pjets, Bukkie en Michael Hemixx en nodigen jullie uit om zelf plaats te nemen in onze Open Booth, wie durft?!

Drag Queen Performance door Goddess LEXOTICA: een spectaculaire show vol met glitter, glamour en vooral veel extravagantie. Deze dragqueen haalt haar beste kostuums en accessoires boven om iedereen omver te blazen! Om middernacht gaan de headsets af en blasten we de muziek van Dj SEWME door onze zaal met een stevige afterparty!

Daarnaast bieden we heel wat gratis (vrije inloop) activiteiten aan in onze Plaza:

Calorieën verbranden en schudden met je billen? Dat kan bij de “Twerkshop” met Patsy waar we samen leren twerken! Lachen en pure fun gegarandeerd! In onze outdoor chillzone kan je net zoals een echte street artist Graffiti kunst leren maken in de Spray & Play workshop bij MAXO. Of ga je graag met je eigen unieke Extravagante Tote bag naar huis? Die kan je ontwerpen in onze crea corner!

Eens je binnen bent kan je genieten van een heleboel verwennerijen en curiositeiten: zoals zeer goedkope drankjes, een gigantisch Candy Buffet, een Glamour make-up table, photobooth, Wall of Blame to spill some tea en zelf een hidden Expo door illustratrice Nomi1kenobi.

Laat je verleiden en kom samen met ons genieten zonder grenzen! Dress code: Glitter & Glam met een kleine hint van taboo.

Tickets en info via: https://www.lierscultuurcentrum.be/programma/club-kraak-presents-plaza-extravaganza/23012

Plaza Extravaganza is een organisatie van ons kraakcollectief. Het kraakcollectief is een experiment om meer jongeren tussen de 16 en 26 jaar nauwer te betrekken bij en inspraak te geven in de programmatie van het Liers Cultuurcentrum. Zij krijgen elk seizoen twee keer carte blanche om hun ‘ideale cultuuravond’ samen te stellen in het cultuurcentrum.

Book now

Select the date

People

Complete your reservation