Het Team

Arnaud Crols: Projectmedewerker – Studio De Moeve     (arnaud@moeve.be)

Britta Smans: Coördinator jeugdhuis / projectmedewerker – OverKop     (britta@moeve.be)

 

 

Bestuursleden

Loïc Bokoro N’Saku (voorzitter)
Jonas Siebens (secretaris)
Aline Moorthamer (penningmeester)

info@moeve.be

Missie en Visie

 

Missie De Moeve wil jonge mensen de mogelijkheid geven om zichzelf te zijn, hun talenten te ontwikkelen, plezier te kunnen maken, sociale contacten te leggen, uitgedaagd worden, zichzelf te ontplooien, bijleren, succeservaringen te hebben en geïnspireerd te raken. Hiervoor willen we pluralistische, open en veilige plaats voor individuen en voor groepen creeëren. De Moeve stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief om op die manier bij te dragen aan de maatschappij. Visie ‘Zichzelf zijn’ is een wordingsproces. Door dingen te proberen en te ontdekken komen jongeren tot een duidelijker beeld van zichzelf en van de wereld rondom hen. De Moeve richt zich steeds met een open geest naar de jongeren.

 

Lid Worden

Als je lid wordt van onze vereniging steun je onze werking maar heb je ook recht op tal van voordelen. Leden kunnen meedenken en meewerken aan activiteiten indien ze dit willen, dit is geen verplichting. De lidkaart kost 5 euro en is een heel jaar geldig. Vanaf 1 juli betaal je nog 2,50 euro voor een lidkaart voor dat jaar.

Soorten leden:

Actief Lid Wie kan Actief Lid worden? Jongeren tussen 16 en 30 jaar.

  • Met je lidkaart krijg je korting op activiteiten van De Moeve vzw
  • Er worden ledenactiviteiten georganiseerd waar je als lid GRATIS binnen mag.
  • Als je op je bek valt, dan ben je verzekerd (verzekering burgerlijke aansprakelijkheid).
  • Je ontvangt, indien je dat wil, maandelijks de ledenmail met informatie over de komende activiteiten.
  • Je steunt de werking van het jeugdhuis.
  • Een Halve liter drank naar keuze op je verjaardag.
  • Je kunt te allen tijde deelnemen aan de kerngroep (= de werking van het jeugdhuis) om zo een activiteit voor te stellen of te organiseren

Steunende leden worden lid door hun bijzondere bijdrage aan het jeugdhuis. Deze kan financieel zijn, materieel of door bijzondere inzet. Particulieren kunnen steunend lid worden vanaf een bijdrage van 50 Euro. (deze is niet fiscaal aftrekbaar) Bedrijven of organisaties worden steunend lid vanaf een bijdrage van 150 Euro. Adviserende leden zijn mensen die door de raad van bestuur worden aangesteld om ze bij te staan bij het voeren van hun beleid.

 

Wil je lid worden?

Neem contact op met info@moeve.be

 

Stage bij ons doen?

We bieden stageplaatsen aan maar onder strikte voorwaarden. Zo willen we zowel voor de student als voor onze werking er een verrijkende ervaring van maken.
Klik hier voor alle details.

 

Book now

Select the date

People

Complete your reservation