De Moeve gaat cashlessDe Moeve lanceert een eigen app om op je smartphone te zetten. Hier kunnen bezoekers drankjes mee betalen maar blijven ze ook op de hoogte van de feestjes en optredens die in het jeugdhuis gepland staan.
 
Afgelopen jaren waren we al voorstander van cashless werken en zagen Payconiq en bankkaart als betaalmogelijkheden aan populariteit winnen. Klanten vinden dit erg gemakkelijk en het geld staat meteen op de rekening, wat voor ons een voordeel is. Cashgeld blijft een risico, zeker in een werking die kansen en vertrouwen aan alle jongeren wil geven. Het is aantrekkelijk voor mensen met criminele intenties. Onlangs mochten we dit nog  ondervinden toen onze kassa bij een inbraak werd gestolen. Dankzij ons camerasysteem en een goede samenwerking met de politie werd de dader snel bij de kraag gevat. 
In plaats van een nieuwe kassa aan te schaffen schakelen we dus over op dit nieuwe systeem. Dit stond sowieso al op de planning maar wordt nu versneld ingevoerd. 

Via De Moeve app kunnen bezoekers betalen en blijven ze via de geïntegreerde kalender en ticketingsysteem ook op de hoogte van de feestjes en optredens die we organiseren. We werken hiervoor samen met een jonge startup die dezelfde diensten levert aan bv Ampere, Rock Ternat en De Warmste Week.
Aangezien het systeem geïnstalleerd en ge-tryout moet worden werd besloten om het jeugdhuis even te sluiten
Heropenen doen we op zaterdag 4 maart met de FOMO fuif van Jeugdtheater Schoolbond!


De app is beschikbaar voor Android en IOS en kan in de App store en Google Play gedownload worden.

Download de Android app

Download de IOS app

Book now

Select the date

People

Complete your reservation