Lokale Helden Lier zoekt artiesten en organisatoren

Op 30 april viert men over heel Vlaanderen z’n lokale muziekhelden. Allerlei lokale initiatieven organiseren optredens van vaak startende muzikanten.
Lokale Helden Lier is een indoor festival waarbij zowel in de grote zaal als het jeugdhuis (café) optredens van jonge Lierse artiesten te zien zullen zijn.

Organisatoren
De organisatie van dit festival is in handen van De Moeve vzw. Voorbije jaren hebben vrijwilligers dit evenement mee georganiseerd. Voor de editie van dit jaar kunnen geïnteresseerden nog steeds mee instappen in de werkgroep. Ervaring is geen vereiste, wel veel goesting en een beetje vrije tijd. Hou zeker 30 april vrij. Vooraf komen we enkele avonden samen om de voortgang te bespreken.
Als organisator ben je tussen 18 en 26 jaar oud.

Artiesten
Wil jij deelnemen als artiest? Ook dat is perfect mogelijk. Ga hiervoor naar vi.be en reageer daar op onze kans. Hiervoor moet je een artiestenprofiel op deze website aanmaken.
Veel podiumervaring mag, maar moet zeker niet. Gelegenheidsbands en kruisbestuivingen met andere (visuele) kunsten moedigen we zeker aan. Video of dans zijn ook meer dan welkom.
Belangrijk is dat je uit Lier of de directe omgeving komt. We hanteren ook een leeftijdsgrens: zo moet je als artiest tussen 13 en 28 jaar oud zijn. Voor bands verwachten we dat meer dan de helft van de leden in deze leeftijdscategorie valt.


Book now

Select the date

People

Complete your reservation