Nieuwe jobs bij De Moeve!

De Moeve vzw werft aan!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werken bij De Moeve is op zijn minst een avontuur te noemen. Samen met jongeren ga je op ontdekking en biedt je professionele ondersteuning om van het traject dat jullie afleggen een boeiende en leerrijke ervaring te maken.We hebben in totaal drie 4/5de jobs die vacant staan.

Allereerst zoeken we twee OPBOUWWERKERS in het kader van een project om de veerkracht van jongeren in een maatschappelijk kwetsbare positie te versterken.
Dit project maakt deel uit van de OverKop werking die in het jeugdhuis opstart.

Je zal als opbouwwerker vindplaats gericht werken. Je zal oa aanwezig zijn op een sportaanbod in de wijken (ivm straathoekwerk en K. Lyra-Lierse) en legt daar contacten met jongeren. Vanuit een breed netwerk bieden we ondersteuning aan de jongeren op verschillende levensdomeinen. Jouw rol is om contacten te leggen met de jongeren en ze – indien nodig -door te verwijzen naar de aangewezen partner.

Met een groep jongeren die zelf in een kwetsbare positie zitten of er sterke affiniteit hebben met deze problematiek ga je aan de slag om een vrijetijdsaanbod te maken. Dit laagdrempelige aanbod kan zowel in al buiten het jeugdhuis doorgaan. Het jeugdhuis/OverKop huis is de vaste uitvalsbasis en veilige ruimte om samen te komen.
Je volgt de planning en uitwerking van dit programma op. Je werkt aan de groepsdynamiek en biedt individuele ondersteuning waar nodig.
Je overlegt op regelmatige basis met de partners oa JAC (cao), Straathoekwerk, Jeugddienst, Eerstelijnspsycholoog, sportdienst.

  • Lees de volledige vacature hier

Naast deze twee opbouwwerkers zoeken we ook een projectmedewerker Creatief Ondernemerschap.
Zowel op het vlak van artistieke expressie en ondernemerschap bij jongeren heeft De Moeve afgelopen jaren al stappen gezet. Dit resulteerde in grotere evenementen zoals Rise en Broeihaard.
Je zal de opvolging van deze evenementen overnemen en ze samen met onze partnerorganisaties en geïnteresseerde jongeren inhoudelijk blijven vernieuwen.
Daarnaast werk je een aanbod uit van creatieve workshops en al wat jongeren kan inspireren en helpen bij het uitwerken van hun eigen concrete en minder concrete dromen.

  • Lees de volledige vacature hier


De Moeve vzw is gevestigd in Jeugdcentrum Moevement en de medewerkers hebben een werkplek op de bureau op de eerste verdieping waar Team jeugd gevestigd is. (Jeugddienst Stad Lier, Naschoolse kinderopvang, JAC, De Moeve vzw)

Meer info over deze vacatures: kenny@moeve.be

8 Replies to “Nieuwe jobs bij De Moeve!”
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Book now

Select the date

People

Complete your reservation