RISE is een initiatief van De Moeve vzw,  De Kwekerij Lier, Lier4Business, JOL (jeugdig ondernemerschap Lier) en Stad Lier.

Wie tussen de 18 en 30 jaar jong is, kriebels heeft om te ondernemen en benieuwd is naar interessante verhalen en hands-on tips van andere enthousiaste (student) ondernemers kan gratis terecht bij de inspiratiesessies van RISE.

Voor de programmatie van 2022, kan je hier terecht! 

 

De eerste editie vond plaats in 2021. Van 28 september tot en met 13 oktober inspireerden tal van experten de jonge ondernemers. Ze probeerden de zin tot ondernemen aan te wakkeren en te ondersteunen.

Onder de sprekers waren er heel wat met een eigen interessant ondernemersverhaal.

Wendy Agyin bijvoorbeeld die door ICE CUBE nu haar eigen haarlijn producten heeft met ‘Gold Butter’. Of Ward Van Den Broeck, student internationaal ondernemen aan KDG. Hij is de bezieler van ‘Entrepreneur’, een bordspel dat ervoor zorgt dat de spelers de Lierse bedrijfswereld beter leren kennen. ClubContent is dan weer een jong bedrijf van twee zussen. Zij kwamen vertellen over het belang van online marketing, storytelling en digitale boost. Robin Cuypers, 28 jaar, is gevestigd in de co-working space Oboelo te Lier en heeft zijn eigen zaak: Strever. Hij kwam ‘tips and tricks’ delen over hoe je de prijs van een product bepaalt.

Het volledige programma van 2021 kan je hier lezen

In de toekomst zullen er nog vele grote en kleinere RISE evenementen en trajecten volgen!

 

 

Book now

Select the date

People

Complete your reservation