Skatepark De Moeve

In de zomer van 2019 werd het skatepark naast jeugdcentrum Moevement volledig vernieuwd. In samenspraak met lokale skaters kwam er 1000 m² aan skateavontuur bij.

Heb jij onze stickers al gespot?

Vanaf nu zijn er stickers met het nieuwe skatepark logo.
Wil jij ook graag zo’n stickers ?
spreek dan iemand aan van het jeugdhuis of stuur ons een berichtje!

King of the Upload

Tijdens de eerste Lockdown werden alle skateparken van België gesloten. Grote crisis in de skate community. Onder de naam KING OF THE UPLOAD werd op facebook en Instagram elke week een nieuwe challenge gepost, bijvoorbeeld hoogste ollie of beste oldschool trick. Doormiddel van een filmpje op te nemen en het te sturen naar onze pagina kon iedereen deelnemen aan de wedstrijd. In samenwerking met lokale skate winkels en enkele skate merken konden we een uiteenlopend prijzenpakket samenstellen om al onze deelnemers blij te maken. Zo werden er 2 decks weggegeven, een hoop t-shirts, vrij kaarten om indoor te gaan skaten en nog veel meer.

Met behulp van deze wedstrijd hebben we de pagina van het skatepark een boost gegeven en gebruiken deze om dagelijks filmpjes te delen van lokale skaters.

Klik hier om een verzameling te zien van de inzendingen

Learn to Skate

Sinds de opening waait er een nieuwe wind over het skatepark. Alle leeftijden vinden hun weg naar het skatepark, hier hadden we enkele jaren geleden alleen nog maar van kunnen dromen. De vaste skaters worden ook steeds beter maar ook nieuwelingen zijn meer dan welkom in het skatepark. Ondertussen zijn enkele lokale skaters, waaronder Jerome & finn, op het punt gekomen dat ze hun passie graag willen delen met de generatie onder hen. Zo kwamen we op het idee om initiaties te organiseren. Vanaf augustus tot oktober vonden er om de 2 weken initiaties plaats waar iedereen zich voor kon inschrijven. Skateboarden gaat vaak over durven, samen met Jerome en Finn verlegden de deelnemers hun grenzen en vormde ze een goede basis waar ze zelf op kunnen verder bouwen. 
Vanaf de zon er terug is willen we hiermee terug van start gaan.

Nieuwe Huisstijl

In samenwerking met N1k.illustrations hebben we de branding van het skatepark in een nieuw jasje gestoken. 
Zo heeft ze onder andere het nieuwe logo ontworpen dat nu overal te zien is in onze communicatie. 

Book now

Select the date

People

Complete your reservation