Broeihaard

Broeihaard is een multidisciplinair kunstenfestival dat vier fysieke en één digitale editie achter de rug heeft. Het festival heeft als doel om een podium te bieden aan creatieve jongeren, zodat ze hun talenten kunnen tonen aan het groter publiek. Een groep jongeren organiseert het festival van a tot z.

Broeihaard 2022

Na een geslaagd open air kunstenfestival in 2021 staan we te popelen om dit jaar terug fysiek onze deuren te openen. 

Wat kan je verwachten dit jaar? 

Net als vorige edities werken wij samen met de stedelijke academie voor schone kunsten Lier om jong creatief talent aan een ruimer publiek voor te stellen. 

Video-woord-muziek-fotografie-installaties-perfomance-beeldende kunsten… BROEIHAARD geeft plek aan alle kunstvormen voor iedere artiestieke jongere tussen 15 en 30 jaar.

Samen met de academie, hebben wij besloten dit jaar geen vast thema op te leggen. Er waren afgelopen 2 jaar reeds genoeg regels om ons aan te houden. 

Alles kan én mag, 

laat je creativiteit de vrije loop! 

Zin om mee te werken aan BROEIHAARD 2022? Vul onderstaande link in.

Broeihaard 2021

Dit jaar ontpopt broeihaard zich tot een open air tentoonstelling tussen de sask en de samwd te lier. 

Op onze broeihaard 2021 pagina vind je info over alle deelnemende artiesten. Maar nog belangrijker je vindt hier ook meer info over onze OPEN AIR TENTOONSTELLING plus een handige map met de locaties van onze kunstwerken. 

GVA – Broeihaard warmt op

In de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier vindt op 9 en 10 april het Broeihaard Kunstenfestival plaats…
Zondag 17 januari 2016 – gva.be

Book now

Select the date

People

Complete your reservation