Broeihaard

Broeihaard is een multidisciplinair kunstenfestival dat vier fysieke en één digitale edities achter de rug heeft. Het festival heeft als doel om een podium te bieden aan creatieve jongeren, zodat ze hun talenten kunnen tonen aan het groter publiek. Een groep jongeren organiseert het festival van a tot z.

Volgend jaar slaan SAMWD en vzw De Moeve de handen in elkaar om één groot evenement te organiseren waarbij ze twee bekende festivals laten samensmelten: Broeihaard zal plaatsvinden op dezelfde dag als de vaste, gekende waarde: Lierische kunsten. Op 9 mei 2021 mikken we samen op een geslaagd evenement met duizenden bezoekers.

!OPROEP VOOR BROEIHAARD OPEN AIR TENTOONSTELLING!

DIT JAAR ONTPOPT BROEIHAARD ZICH TOT EEN OPEN AIR TENTOONSTELLING TUSSEN DE SASK EN DE SAMWD TE LIER. DAARVOOR ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JONGE KUNSTENAARS.

ZEND JOUW WERK IN NAAR LOUISE-MARIE@MOEVE.BE VOOR 10 ARPIL ’21 EN WIE WEET SCHITTERT JOUW WERK BINNENKORT IN HET LIERSE STRAATBEELD.

GVA – Broeihaard warmt op

In de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier vindt op 9 en 10 april het Broeihaard Kunstenfestival plaats…
Zondag 17 januari 2016 – gva.be